Piraten Muziek Zomer Festival 2022 – Geannuleerd !

Beste fans,

Ondanks al onze voorbereidingen en positieve gesprekken met de gemeente Dantumadiel over de ingediende vergunningsaanvraag van het muziekfestival op 17 en 18 juni, heeft de gemeente toch het besluit moeten nemen, dat de vergunning niet kan worden verleend. De aangegeven reden van deze afwijzing is, dat de Veiligheidsregio Friesland, tijdens deze periode te weinig capaciteit heeft om de veiligheid te bij eventuele calamiteiten te kunnen waarborgen!

Wij als organisatie, gaan nu opnieuw in overleg en op zoek naar nieuwe data in 2023. Uiteraard houden wij jullie via de website en sociale media hiervan op de hoogte. Wij betreuren dit alles natuurlijk ten zeerste, daar wij net als jullie, ons ontzettend verheugd hadden op dit megafeest.

Voor alle mensen die reeds een toegangskaart hadden aangeschaft, is het totaalbedrag van de bestelling op reeds volledig teruggestort op 16-04-2022. Tevens ontvangen zij t.z.t. allemaal persoonlijk via de e-mail een leuke compensatie in de vorm van gratis toegangskaart(en) of consumptiemunten voor het eerstvolgende evenement. Ook alle deelnemers aan onze win, like, deelacties en de vragenlijst worden door ons bewaard en opnieuw toegevoegd aan de acties van het volgende evenement, zodat de kans om als één van de winnaars uit de bus te komen, van kracht blijft!

Blijf dus de website in de gaten houden voor het volgende evenement en zien je dan graag terug!

Stichting Top-Evenementen

Deze website maakt gebruik van Cookies!